
Po recepturi starih majstora u našoj radionici nastaju magični ukusi koji osvajaju. Preko sto različitih ukusa sladoleda obeležilo je više od deset godina postojanja naše radionice. Da li ste znali da je u Italiji Bacio naziv za sladoled od lešnika i mlečne čokolade, ovaj kremasti ukus postao je zaštitni znak naše radionice i omiljeni sladoled najmlađih.
Slede fotografije naših zadovoljnih kupaca:
Najzahtevniji
sladokusac

Sa posebnim
zahtevima

Dete

Pitali smo naše drugare da nam kažu nešto o svojim omiljenim ukusima.
Ljilja: Ne razumem, ko je rekao da je BACIO omiljeni ukus klinaca?
Nanja i Pavle: "Naš omiljeni ukus je KARAMELA SA HIMALAJSKOM SOLJU, zato što je to spoj nespojivog, baš kao što smo i mi"
Dukan: "Moj izbor je ANANAS STEVIA ili ŠUMSKO VOĆE, ne možda ipak LIMUN-BOLJISAK, e da volim i MALINU. Ne znam, aj ne gnjavite, volim sve.
Caca: "Ja obožavam CRNU ČOKOLADU SA VIŠNJAMA, posna je, a ima ukus najčokoladstije čokolade na svetu"
Tića: "Moj omiljeni ukus je jednostavan kao i ja, REN-JABUKA..."
Miša: "MACHA je vrsta zelenog čaja za koju se priča da čisti organizam, podiže nivo energije, a niske je kalorijeske vrednosti, što ga čini savršenim ukusom za moj stil života."
Ceca: "Ja inače slabo jedem sladoled. Recimo ako izvučemo prosek to je jedna kugla na pola sata, ali ima dana kada nemam vremena, pa pojedem uveče sve 24 kugle
Omiljeni ukus je... Jel moram da izdvojim samo jedan? Ok, KAFA U MLEKU, PISTAĆ I ŠUMSKO VOĆE"
Da zaključimo: Svako ima svoj omiljeni ukus, ali ono što im je zajedničko je mesto na kom najviše vole da ga jedu. Bacio